Prodhojm dritare

Dërguesi i shpalljës

* VEKA SISTEMI I KONTUREVE HARK Dizeno atraktive e harkuar me propocione të përshtatshme dhe mbullesë, grimbajtja shumë e lehtë për shkak të sipërfaqeve homogjene të profileve dhe të shiritave për xhamat. * PVC DRITARET...

Kontabiliteti ne praktike me softver

Dërguesi i shpalljës

Pas një përvojë 26 vjeçare në menaxhimin e kontabilitetit, zhvillimin e softverit për kontabilitet dhe ofrimin e kurseve dhe trajnimeve në fushën e kontabilitetit dhe TIK-ut, ofrojmë trajnimin e rradhës: Kontabiliteti në praktikë me softver...

Kryejm sherbime moleraj

ARTI MOLER

Ofrojm sherbime prefesionale per ngjyrosje te shtepive, banesave, lokaleve, zyreve, po ashtu punojm me knauf, gled, fasad, dekorime, izolime dhe dizajne te ndryshme. Çmimi 0.50€ /m².

Jap me qira Tenda / Karriga/ Tavolina

shemi

Japim tenda me qira per ahengje te ndryshme familjare. dasma kanagjeqe. ndeja dhe raste te ndryshme familjare Tendat jan ne dimensione te ndryshme 4x8/5x10/6x12/10x10/5x20 transporti dhe montimi gratis ne ter teritorin e Kosoven.

Bejme instalime dhe renovime

Dërguesi i shpalljës

Bejme instalimin e ujit, rregullimin e pllakave, banjove dhe shume pune te tjera. I kemi te gjitha mjetet per pune punojm me kujdes perfundojm me sukses.

Ofroj Shërbime të Kontabilitetit

Dërguesi i shpalljës

Ofrojm kshilla dhe shërbime për biznesin tuaj.... Shërbimet tona jane te lidhura me kontabilitetin bazik deri te qështjet e ndryshme komplekse financiare si: Përgaditja e deklaratave Financiare. Analiza e rrjedhjes se CASH-it. Librat e Përgjithshme....

"Dati" Moler

Dërguesi i shpalljës

Punojme ngjyrosje, knauf, glet, fasad, llaqe, renovime, izolime te ndryshme me stiropoll, punojme edhe me rryme.