Shes Samsung Galaxy Note 3

Dërguesi i shpalljës

Shes Samsung Galaxy Note 3 ne gjendje te rregullt, perveq te ekrani pak i krisur por nuk pengon asgje, punon perfekt, çmimi 80€.

Shes Iphone 6

Dërguesi i shpalljës

Shes Iphone 6 i cili punon dhe e ka nje defekt te voge/fingerprint nuk i ben, çmimi 80€.

Shes Sony PlayStation 4

Dërguesi i shpalljës

Shes Sony PlayStation 4 është në gjendje të rregullt, është blerë në Gjermani gjithçka i funksionon pa asnjë defekt. Ka 5 loja në CD si GTA5,Fifa18,Call of duty black ops 3 ,Nba 2k17 ,Fifa17. Mund...

Shes Ipad

Dërguesi i shpalljës

Shes Ipad ne gjendje te rregullt, mbeshtjellse/fotrolla eshte gratis. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes pergjues Apple

Dërguesi i shpalljës

Shes pergjues apple origjinal, ky produkt ju lejon të dëgjoni saktësisht se çfarë po ndodh kur ju nuk jeni në shtëpi, zyrë, biznes, apo kudo që keni nevojë për siguri të fshehtë, kjo paisje ka...