KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"ATHELEN Class" ofron pune per nje shitese(f) dhe nje rrobaqepse me pervoj pune. Mosha e preferuar nga 18-22vjeçe, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Lagjja Ulpian ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kërkojmë Infermiere (Moter Medicinale). Kushtet e punes. Të ketë përvojë pune. Mosha e preferuar 25-35 vjeçe. Të ketë aftësi të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë. Kandidatet e interesuara mund të na kontaktojnë në numara...

Ofroj pune per 6 persona

Dërguesi i shpalljës

Kompania e Sigurimit Fizik “DELTA Security” Sh.p.k ofron mundësi afat-gjatë të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte te mira pune. Ne kërkojmë kandidatë për të plotësuar pozitat vijuese në Prishtinë. Oficer Patrullues për...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë. Delta Security ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune. Shpall konkurs per 4 vende të...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj punë për dy shankistë në Lounge Bar Over Time në Prishtinë. Adresa Rr.Gazmend Zajmi afer fakulteteve. Pagesa dhe orari bëhen sipas marrëveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj punë për punëtorë në Fabrikën per pastrimin e tepihëve ER FRESH. Adresa: Fushëkosovë, Rruga e Pejës. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj punë për një punëtore me përvojë në mbjelljen e thonjëve në Studio "ELA" Adresa: Fushëkosovë, Rr. Abedin Sogojeva. Orari dhe pagesa sipas marrëveshjes.

Jap me qira lokalin/objektin 1500m2 dy katësh / Prishtine

BONSAI PATUNDSHMERI

Jap me qira lokalin/objektin 1500m2 dy katësh në Prishtinë, rruga Hakif Zejnullahu lagjja e Studentve në Prishtinë. Objekti ka shërbyer për kolegjin “Pjetër Budi”, gjithashtu dhe për “OMBUDSPERSON”. Objekti është i përshtshëm për shumë lloj...