Kompania ILI

Dërguesi i shpalljës

Kompania ILI kryen punete instalime elektrike, ujesjellesi , ngjitjen pllakave si dhe renovime te ndryshme, me efikasitet dhe garancion.

Vëllezerit Mulolli

Dërguesi i shpalljës

Vëllezerit mulolli kryejn keto sherbime si fasad, glet, knauf, suvatim, keramik, ngjyrosje, dekorime, renovime

Kompania Pastrimit BESI

Dërguesi i shpalljës

Kompania e pastrimit BESI ben pastrimin e banesave, shtepive, objektve ne Prishtine/Thernad dhe ne teritorin e Kosoves, Adresa Therand

Oforojm sherbime Elektroinstaluese

Dërguesi i shpalljës

Kompania ELECTROING kryen sherbimet/punet e rrymes elektrike me nje staf te rregullt dhe te pergjegjshem ne pune: - Instalime Elektrike - Riparime elektrike - Mirembajtje elektrike Keto sherbime i kryejm ne ter teritorin e Kosoves....

Metal punues

Dërguesi i shpalljës

Metal Punues/Saldues, punojm te gjitha punet me metal si rrethoja, dyer te metalta etj me çmimi shume te volitshem. Adresa lagjja Tophane ne Prishtine.

KURSE PËR MATEMATIKË

Topschool

Organizojmë kurse për Matematikë. Për shkollë fillore klasa I-IX, Për shkollë të mesme klasa X-XII. Matematikë për të gjitha fakultetet:Fakultet teknik,ekonomik,të edukimit,kimisë,bujqësisë etj. Gjithashtu organizojmë kurse edhe për Fizikë dhe Kimi. Adresa: Lagjja Ulpiane ne...

HM Graphic Designer & Social Media Manager

Dërguesi i shpalljës

HM_SocialMedia▫️ Ne jemi kompani e specializuar në fushën e marketingut digjital. Me anë të shërbimeve tona ne bejmë që bizneset të rriten. Shërbimet tona janë: - Social Media Marketing. - Photo Design. - Video Marketing....

INVITATION TO TENDER

Dërguesi i shpalljës

Qendra e Mbështetjes së Biznesit Kosovë - BSCK po zbaton një nga masat mbështetëse për përfituesit e mëparshëm të fillimit të të kthyerve përmes pajisjeve shtesë si përgjigje ndaj situatës Covid-19. Projekti financohet nga Deutsche...

N.N Havolli

Dërguesi i shpalljës

Kompania N.N Havolli kryen keto pune si fasad, glet, keramika, ujesjelles, knauf, izolime, pllaka betoni, parket, kanalizim, keto pune i kryejm sipas kerkeses se klientit ne ter teritorine e Kosoves. Adresa Besian ishpoduje.