Shes mjedra

Dërguesi i shpalljës

Shes mjedra me shumic dhe pakic, mjedrat jan te kaulitetit te pare, çmimi sipas marrveshjes.

Aplikimi per Grante ne Ministrin e Bujqesis

Dërguesi i shpalljës

Fermer të nderuar, Afati për aplikim për #Grante2020 në Minstrinë e Bujqesisë, Pylltarisë dhe Zhvllimit Rural është hap prej datës 20.07.2020 deri me 20.08.2020 . Për të gjithë ata që janë të interesuar të aplikojnë...

Shes hambarin

Dërguesi i shpalljës

Shes hambarin me 5 ndamje dhe mbulojen, çmimi sipas marrveshje. Adresa Brezhnic Komuna e Kastriotit

Shes frezen

Dërguesi i shpalljës

Shes frezen per traktor ne gjendje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes. 049243304.

Shes makinen

Dërguesi i shpalljës

Shes makinen e cila posedon 6 funksione, eshte ne gjendje te rregullt prodhim Slloven. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes fara, grure, miell.

Dërguesi i shpalljës

Shes faren per tershan 0.35€ kg, shes 80 ball kasht 0.90€ copa, shes 1200 ball san te dores se par 1.80€ copa, shes miell tip 400, 3 ton 0.36€ kg, she grur 800kg 0.30€ kg,...