Ofroj pune / Inxhinier

Dërguesi i shpalljës

Ndermarrja NEPT per nevojat e saj kerkon te punesoje nje INXHINIER ne postin e manaxherit te shitjeve te produkteve industriale. Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhme: Te kete mbaruar nje nga deget e inxhinierise...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Hotel Real shpall konkurs per Recepsionist(ndrrimi i nates) Pergjegjsite: -Rexhistrimi i mysafirve -Evidentimi i problemve në hotel gjatë ndrrimit te nates -Mikpritja e mysafireve Kualifikimet: -Shkolla e mesme -Pervoje pune ne hotileri -Gjuha angleze(obligative) -Te...

Ofroj pune

nexhi

FORCA QERAMIK-SANITARI ofron pune per nje punetor / NGARKIM - TRANSPORT QERAMIKES, personi i interesuar duhet te posedoj leje qarkullimi kategoria B, mosha nga 18 - 38 vjeç, mundesisht te jet banor nga rrethina e...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Monaco Lounge ofron pune per 3 kamariere/femra, 1 ndihmëse në shank dhe 3 kamarier/meshkujm, të interesuarat mund të kontaktojne ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrëveshjes, Adresa pallati i Rinis ne qender te Prishtines.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ordinanca Stomatologjike OrtoDent VS ofron pune per nje moter medicionale te liqencuar, orari i punes i plote nga ora 11:00h / 19:00h, 5 dite ne javte, pagesa 400€, kushtet e punes jane te mira, perparsi...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Pasticceria Pianno ofron pune per kuzhinjere me pervoje per pergatitje te embelsirave te llojllojshme, kamariere dhe shnakiste per me shum informata na vizitoni ne lokal ose kontaktoni ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

King Massage ofron pune per punetore Fizioterapeute me ose pa pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Ahmet Krasniqi nr1 lagjja Arberi ne Prishtine.

Ofroj pune

Argjendi

Dream Caffe Barofron pune per nje shankiste/kamariere, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Rrustem Hyseni afer shkolles Elena Gjika ne Prishtine. Paga dhe orari me marveshje te interesuarit te kontaktojn ne viber

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Autolarje & Caffe Blic ofron pune per punetor/e. - Shankiste ose kamariere, - punetor per autolarje, Orari i punes flexsibil, pagesa sipas marrveshjes, kushtet e punes jane shume te mira. Per informata shtes na kontaktina...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

ORME Shouse ofron per nje punetore shitese, orari i plot 8 ore ne dite, e Dile dite pushimi, pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Dardani ne Prsihtine.