Shpallje e pa vlefshme e Certifikatave

Dërguesi i shpalljës

Timiinvest SH.A Shpall të pavleshëm Qertifikatën e Biznesit Me Nr. Certifikate 70624826 . TimiGroup SH.A Shpall të pavleshëm Qertifikatën e Biznesit Me Nr. Certifikate 71070360.

Shes motorrat/sharrat

Arben Xhosha

Shes motorrat/sharrat firma STIHL prodhim Gjerman / STIHL 044 / STIHL MS 660 / STIHL MS 170 / STIHL MS 181. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes mallin/stokun te kompanis

Dërguesi i shpalljës

Shes mallin/stokun te kompanis / Arch Lighting sh.p.k. njofton se për shkak të rrethanave të krijuara në kompani ofron shitjen e stokut me zbritje. Malli shitet me zbritje deri 55% nga vlera kushtuese. Stoku përmban...

Shes makinen per prodhimin e slavetave

Dërguesi i shpalljës

Shes makinen per prodhimin e slavetave, makina eshte e pa perdorur, salvetat/pallomat keni mundesi ti prodhoni sipas kerkeses se klientit me ngjyra dhe madhesi te ndryshem, shpenzimet per bartjen e makines deri ne vendin tuaj...

Shes invertarin per sallon ondulymi

Dërguesi i shpalljës

Shes invertarin per sallon ondulymi si, du karrika per flok Firmes Wella, nj pasqyere Firmes Wella, Lavamani per larjen e flokeve, nje raft i bardh i gjate, nje raft me 2 ndamje, nje raft me...

Shes te gjitha llojet e ndriçimit

Dërguesi i shpalljës

Shes te gjitha llojet e ndriçimit, Beam Robota per televizion, evente, restorante etj, Ndriçim te nxeht, Ndriçim Led Panel, Follow spot, çmimi sipas marrveshjes.

Shes Biznesin

Dërguesi i shpalljës

Shes biznesin fast food rruga Vllëzërit Fazliu nr145 afer shkolles Asim Vokshi rruga kryesore ne Koderen e Trimave/Vranjevc ne Prishtien. Biznesi eshte funksional dhe ka paisjet si furren e picave me rrym, skaren me plinë,...