Lektorime, perkthime

Dërguesi i shpalljës

Një punim i një niveli të lartë është ai punim apo shkrim që nuk ka asnjë gabim drejtshkrimor. Gabimet drejtshkrimore janë ato që flasin për ju dhe aftësitë tuaja. Që ju të vlerësoheni lartë dhe...

Ndertim / Konsulta

Ermir

Kompani NPT Llabjani keryen/ofron te gjitha llojet e sherbimit te ndertimit te ulet si kanalizim, ujesjelles, mure mbrojtese, puseta, trotuare, planifikim dhe rregullim i oborreve, sherbime me makineri, gjithashtu ofrojme konsulta profesionale, paramasa parallogari etj....

Kopania Niti-N

Dërguesi i shpalljës

Kopania Niti-N kryen sherbime si pastrim gjeneral, ngjyrosje/molerim, riparime aseteve shtepiake, transport sendeve shtepiake. Adresa Prishtine/Besian.

N.SH.TREMA

Dërguesi i shpalljës

OFERTE Me ane te kesaj oferte, ju lajmeroj qe Ndermarrja Sherbyese TREMA,eshte prezente me veprimtarine e saj ne fushen e perkthimeve dhe ne fushen e ndertimtarise. Me pervoje nente vjeçare ne perkthime Anglisht↔ Shqip. Gjermanisht~Shqip...

Përkujdesje për fëmijën tuaj

Dërguesi i shpalljës

Bëjmë përkujdesjen për fëmijën tuaj në banesën tonë, Banesa gindet në rrugën "Zenel Salihu" perballë shkollës fillore "Elena Gjika". Orari i punës çdo ditë pune prej 07:30 / 16:30 (nuk punojm të shtuneve dhe dielave...