Bejme xhirime dhe fotografi profesionale

Dërguesi i shpalljës

Bejme xhirime dhe fotografi profesionale per ahengjet e juaja familjare.Me nje kualitet shume te larte dhe nje perkushtim shume te madh ne pune arrijm qe t'i plotsojm te gjitha enderrat tuaja.Sun production ofron: Xhirime FULL...

O&B masazhe dhe fizioterapi

Ilir

Bëjmë masazhe dhe fizioterapi të unazavë,të qafës,boshtit kurrizor,pelkimeve te kembeve dhe duarve, premajes,migrenes,mpirje te duarve dhe kembeve,dhe reumes.

Kurse te Matematikes

sami

Organizojme kurse ne lenden e Matematikes per te gjithe nxenesit e shkollave fillore ,te mesme si dhe per studentë te fakulteteve. Kursin e mbajme ne grupe, por ka mundesi edhe individualisht. Bëjmë përgaditjen e maturantëve...

Kompnia e Pstrimit "NIDI"

Dërguesi i shpalljës

Kompania "nidi" ben pastrim gjeneral te banesave, shtepive, zyreve, mobileve(kauqa), dezinfektimin me avull. Me nje pune cilsore dhe te veçant.

Sherbime moleraj

Dërguesi i shpalljës

Profesional "Moler" ofroj lyrjen e banesave, lokaleve, shtepive, me ngjyra te ndryshme po ashtu bej edhe lyrjen e gilinderave te ndryshme dyerve dhe dritareve te drurit apo hekurit, per vetem 0.50€ / m2 Ju mirepresim..

Prodhojm dritare

Dërguesi i shpalljës

* VEKA SISTEMI I KONTUREVE HARK Dizeno atraktive e harkuar me propocione të përshtatshme dhe mbullesë, grimbajtja shumë e lehtë për shkak të sipërfaqeve homogjene të profileve dhe të shiritave për xhamat. * PVC DRITARET...

Kontabiliteti ne praktike me softver

Dërguesi i shpalljës

Pas një përvojë 26 vjeçare në menaxhimin e kontabilitetit, zhvillimin e softverit për kontabilitet dhe ofrimin e kurseve dhe trajnimeve në fushën e kontabilitetit dhe TIK-ut, ofrojmë trajnimin e rradhës: Kontabiliteti në praktikë me softver...