Ofroj sherbime Pastrimi (WE Do It 4 You)
803

Përmbajtja

"WE Do It 4 You"

Ofron keto sherbime:

Pastrimi dezinfektimi dhe largimi i njollave dhe aromave te pakendshme.
Pastrime:
Pastrim Gjeneral
Pastrim i Xhamave
Pastrim i Dhomave
Pastrim te Ulseve te Veturave
Pastrim i Pllakave
Pastrim i Tualeteve

Mirembajtje:
Mirembajtje te Sanitarise
Mirembajtje te rrjetit te rrymes

Per:
Zyre / Objekte afariste
Shtepi Private
Restorane

Ofrojme keto sherbime me teknik adekuate dhe te avancuar!