Kurs për aftësim profesjonal per rrobaqepsi
881

Përmbajtja

Kurs per aftësim profesjonal me makina industriale i qertifikuar dhe licensuar. Me profesor me përvoj 30 vjeqare. Të interesuarit te kontaktojn ne ket numer.