Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet si tavolin me karriga. tavolon, frigorifer, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja Emshir ne Prishtine.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes frigorifer montues, lavatriq firma Ariston, bojler 120 l Isea Italian dhe shumë orendi të tjera, çmimi sipas marrveshjes.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet, tresha dhe nje fotele, komod per tv, tavolin te gjitha ne gjendje te rregullt, çmimi koplet 400€.

Shes karriga

Dërguesi i shpalljës

Shes 6 copa karriga ne gjendje te mire, çmimi 30€, ne çmim perfshihet transporti juaj.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet si raftin per libra/biblotek, komoden per TV, çmimi 100€ per te dyjat.

Shes stufen/shporetin 27KV,

Dërguesi i shpalljës

Shes stufen/shporetin 27KV, i cili perdoret me dru dhe thengjill per nxemje qendrore, çmimi 550€, Adresa lagjja Hajvali ne Prishtine.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet si shtratin/kauqin, tavolinen, kuzhinen, dollap, çmimi sipas marrveshjes.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet si kuzhin, komod per tv, tavolin, frigorifer, shporet elektrik, pasqyre, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja Ulpian ne Prsihtine.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet nje treshe. nje dyshe dhe nje ulese/fotele, çmimi sipas marrveshjes.