Shes qenin Maltez

Dërguesi i shpalljës

Shes qenin Maltez mashkull mosha 3 muajsh, qeni posedon pasaporten, paisjet per mbajtjen kolibe, shtrat, ashte per dhembe, dy lidhesa, gjoksore, shampon, sprej stimulues per nevoje, ushqim, piata per uje dhe ushqim etj, qeni eshte...

Shes qenin

Dërguesi i shpalljës

Shes qenin raca Maltez, qeni eshte i vaksionuar, posedon pasaport, qeni eshte shum i dashtun dhe miqesor, çmimi 120€.

Shes qenin

Amire

Shes qenin shpic Gjerman me passport dhe i vaksionum, çmimi 370€ me ushqim dhe paisjet tjera.

Shes klysh të pastorit Belg

Saimir Dinaj

Shes 5 klysh (2 femra, 3 meshkuj) të racës së pastër të pastorit Belg, mosha e klysheve është 1 muaj, klyshet janë të vaksionuar, çmimi për nje klysh eshte 150€ / 200€ per informata shtes...

Shes shota/shotana

Dërguesi i shpalljës

Shes Shotana/Shota te races japoneze, mishi i ketyre shotave konsiderohet mishi me i shijshem i shpezeve, gjithashtu sipas kerkeses tuaj bëjm edhe pergatitjen e tyre, per me shum kontaktoni. Adresa fshati Studime ne Vushtrri.

Shes qenin

Dërguesi i shpalljës

Shes qenin Hasky mashkull, çmimi sipas mrrveshjes ose bej ndrrim me ndonje telefon ose llaptob.

Shes qenin raca Labrador

Dërguesi i shpalljës

Shes qenin raca Labrador specifik e tij eshte qe eshte shoqror ka aftesi te veqant per loj me fotball, zbatimin e komadave, po ashtu eshte dhe i sterilizuar, çmimi sipas marrveshjes.

Shes dy lope/viqat

Dërguesi i shpalljës

Shes dy lope/viqa te cilet jane ushqyer me bio/natyral ushqim, çmimi sipas marrveshjes. Adresa Banja e Pejes ne Peje.