Jap me qira lokalin dy katesh 40m2 / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Jap me qira lokalin dy katesh 40m2 afer postes se madhe lagjja Dardani ne Prishtine lokali ka Wc dhe eshte ne nje vend te pershsteh per shum lloj veprimatri biznesi. Çmimi sipas marrveshjes. 044656071/038555189.

Kerkoj bashkebanuse (f)

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkbanuse (f) ne kuader te banese 50m2 kati i -II- lagjja Ulpian ne Prishtine banesa ka dhome, sallon ,kuzhin, korridor, banjo, banesa eshte e mobiluar komplet. Çmimi 50+shpenzimet

Kerkoj bashkebanuse (f)

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkebanuse (f) ne kuader te banese 55m2 kati i -IV- lagjja Dardani ne Prishtine banesa ka dhjome, kuzhin, korridor, banjo, nxemje qendrore, banesa eshte e mobiluar komplet. Çmimi sipas marrveshjes.

Kerkoj bashkebanuse (f)

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkebanuse (f) ne kuader te baneses 65m2 kati i -I- lagjja Dardani ne Prishtine banesa ka dhome, kuzhin, korridor, banjo, banesa eshte e mobiluar. Çmimi sipas marrveshjes.

Kerkoj banes-shtepi

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj banes-shtepi per perkujdesje ne Prishtine jam familjar. Mundesisht kontakti nga ora 19:30h - 22:00h.