Rreth Nesh

Mirësevini në webfaqen tonë të ridizajnuar. 

Lexues të nderuar, 

Fillimisht ju kujtojmë se qëllimet e kësaj ueb faqeje mbeten po të njëjtat.

Ndër to, krijimi i një hapësire ku ju mund të komunikoni me njëri-tjetrin në kohë reale dhe me shpenzime jashtëzakonisht të vogla.

E dyta dhe më e rëndësishmja mbetet publikimi ( shfletimi ) i ofertave tuaja pa pagesë- falas.

Revista – ueb faqja Oferta Suksesi si më e vjetra e këtij lloji në gjithë hapësirën shqiptare si dhe www.ofertasuksesi.com u dedikohet gjithë atyre që koha e tyre ka vlerë që të mos lundrojnë në oqeanin e internetit për të gjetur ofertën më të mirë dhe më të duhur për ta, por ta kenë këtu.

Ne mundohemi që t’ju shkurtojmë kohën në plotësimin e nevojave dhe kërkesave tuaja të panumërta për shitje dhe blerje… Ndërsa të gjithë ata që kanë qasje në internet do të kenë mundësinë që përmes faqes sonë t’i lexonjë dhe publikojnë shpalljet më të reja të cilat përditësohen çdo moment.

Por, mos harroni se jeni ju lexues të nderuar që shpalljes/ofertës suaj i caktoni afatin e publikimit nga një javë e deri në një muaj ose edhe më gjatë sipas deshires tuaj. Pas skadimit të këtij afati oferta juaj automatikisht do të largohet nga ueb faqja jonë.

Nga ju presim cdo sygjerim që është në të miren e pergjithshme.

Oferta Suksesi