Kontakti

Lexues të nderuar, Mendimi juaj është shumë i rëndësishëm për ne prandaj na kontaktoni duke shënuar emrin, mbiemrin dhe e-mail adresën tuaj përmes formularit më poshtë

Lokacioni:

Rr. Murat Mehmeti Nr8, Tophane, Prishtinë


NA TELEFONONI

Telefoni Fiks: +381 (0)38 240 550

Mob: 044/049 50 68 50 + VIBER


Email Adresat

Redaksiat : info@ofertasuksesi.com 

Informata: info@ofertasuksesi.com


ORARI PUNËS NË ZYRË

E Hënë -E Shtunë

08:00 - 16:00\

E Dielë 

Nuk punojmë