Shes oren

Niki

Shes oren per meshkuj firma/RADO prodhim Zviceran, ora eshte me Çertifikat, çmimi sipas marrveshjes.

Shes aksesor/kozmetik

Dërguesi i shpalljës

Shes aksesor/kozmetik te llojeve te ndryshem, ngjyra te ndryshme, rafta etj, me shumic dhe pakic, çmimi sipas marrveshjes.

Shes karrocen per femie

Dërguesi i shpalljës

Shes karrocen per femie, ne gjendje shume te mire. karroca paloset, dhe maksikoza mund te montohet dhe ne veture, çmimi sipas marrveshjes.

SHES BIZNESIN

Dërguesi i shpalljës

Shes Biznesi Bizhuteri Akcesores Charm Akcesores ne Grandstore Kati -I- Vetrenik/Prishtine. biznesin e shes komplet, çmimi sipas marrveshjes.

Shes inventarin

Dërguesi i shpalljës

Shes inventarin per sallon bukurie/sallon ondulimi, inventari eshte i perdoru por i ruajtur, çmimi sipas marrveshjes.

Shes oren

Dërguesi i shpalljës

Shes oren e dores firma Ferrucci for MOTION3 ne gjendje te rregullt, çmimi 170€

Shes dy sony playstation

Dërguesi i shpalljës

Shes dy sony playstation. Sony 3 ne gjendje te rregullt, nje gjistik, mbushes/adapter dhe kabell hdmi dhe nje loj GTA 5. Sony 4 ne gjendje te rregullt i ZI 500g, kabell hdmi, mbushes/adapter pa gjestik....

SHES BIZNESIN

Dërguesi i shpalljës

Shes komplet biznesin e textilit se bashku me inventar, rroba per femra dhe femi, çmimi sipas marrveshjes. Adresa afer Xhamis dhe Kishes ne Ferizaj. 049709033

Shes klarinetin

Dërguesi i shpalljës

Shes Klarinet professional, Custom Yamaha Cs i prodhuar nga druri, ne gjendje te rregullt, shume pak i perdorur, çmimi sipas marrveshjes.