Kerkoj Bashkpuntore

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkpuntore e cila eshte e qertifikuar per thonje per informat ashtes kontkatoni ne numer telefoni.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Team Connect Kosova ofron pune per punetor: Kush dëshiron të ndërtojë biznesin e tij  dhe të punojë në Network Marketing ku kanë një fitim të jashtzakonshëm, aksione në kompani  dhe mundësi të pafundme të zhvillimit...

Shes nje Online Shop

Dërguesi i shpalljës

Shes web faqen online /eMia.shop e cila eshte ne terg qe dy vite ecila ka follower ne rrjetet sociale dhe ka krijuar xhiro te pelqyeshem. Biznesi / faqja online eshte pershtatur produkteve elektronike, Adresa rruga...

KURS PROFESIONAL PER KLARINET

Dërguesi i shpalljës

KPK NORICUM - Prizren. Kursi profesional për Klarinetë Noricum ofron mesime shtesë private për cdo moshë. Lajmëroj se janë 5 vende te lira pēr pranimin e nxënësve. Vendi ku mbahet mësimi është afer Shatervanit, për...

Kerkoj bashkepuntore (f)

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkepuntore (f) e cila eshte e çertifikuar per floke, grim, thonje etj, per hapjen e lokalit ne Pallatin e Rinise ne qender te Prishtines.

Kerkoj (bashkepuntor - ortak)

Dërguesi i shpalljës

"Amiri Pack sh.p.k" kerkon (bashkepuntor-ortak) ne biznes. Kompania "Amiri" ne kuader te zgjerimit te biznesit me distribuimin e produktve per paketimin e ushqimeve ne restaurane si ujin, palloma te lagura etj, kerkon te bashkpunoj me...

Shes mallra me shumic

Dërguesi i shpalljës

Shes mallra me shumic si: rroba, shampon etj, bej nderrim edhe me vetur deri ne 50.000€ ose me çmime shume te arsyshme.

"British Corner"

Dërguesi i shpalljës

"British Corner" ofron kurse ne Gjuhen Angleze per te gjitha moshat. Adresa: Rr.Rrustem Statovci nr.25 Prishtine

Kurse per Klarinet & Piano

Dërguesi i shpalljës

Ofrojm kurse per Klarinet & Piano, ne Prishtine & Prizren, pasi qe kerkesat jan nga Prishtina dhe Prizreni , kemi vendos qe nga e Hena deri te Premten ne Prishtine , ndersa ne Prizren vikendeve!...