AD Moler

AD moler

Ofroje sherbime ne moleraj ,ngjyrosje, glet, fasada si dhe ngjitje te pllakav te qeramikes ne menyr profesjonale dhe çmim te volitshem.

STUDIME NE AUSTRI

Dërguesi i shpalljes

NËSE DËSHIRONI TË STUDIONI NË UNIVERSITETIN E VJENËS NË AUSTRI , TI VAZHDONI STUDIMET RREGULLOJMË TË GJITHA DOKUMENTET PËR REGJISTRIMIN E STUDIMEVE NË UNIVERSITETIN E VJENËS PËRKTHIMIN E DOKUMENTEVE NË GJUHË GJERMANE KËRKESËN ONLINE NË...

ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE)

Dërguesi i shpalljes

ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE) VETËM PËR PËRKTHIME NË ANGLISHT – SHQIP - 6 € PËR NJË FAQE SHQIP / ANGLISHT - 8 € PËR NJË FAQE NDËRSA: OFROJ SHËRBIME NË PERKTHIMIN E DOKUMENTEVE GJYQËSORE TË...