Ndertoj te gjitha llojet e oxhakave
729

Përmbajtja

Ndertoj te gjitha llojet e oxhakave me dimenzione dhe dizajne te ndryshe sipas deshires se klienti, kemi pervoj te gjat ne treg dhe garantojm per punen qe e bejm, punojm me material tonin dhe material te juajin.
Çmimi 20€ /m2