Shes dhe montoj kamera te siguris
600

Përmbajtja

Shes dhe montoj kamera te siguris alarmeve zerimeve per biznese dhe shtepi te ndryshme. Mund te orientohen te interesuarit ne Show roomin qe gjendet ne Kodren e Trimav per te ber perzgjedhjen e rezulucionev dhe specifikav qe vet klienti deshiron per ti ofruar vetes sigurin e duhur. Po ashtu ofrojm edhe montimin edhe jasht Kosoves dhe konfigurimet pa pasur kurfar problemi edhe per diasporen me çmime shum te volitshme.