Ndertim / Konsulta
199

Përmbajtja

Kompani NPT Llabjani keryen/ofron te gjitha llojet e sherbimit te ndertimit te ulet si kanalizim, ujesjelles, mure mbrojtese, puseta, trotuare, planifikim dhe rregullim i oborreve, sherbime me makineri, gjithashtu ofrojme konsulta profesionale, paramasa parallogari etj. Adresa Km5 Magjistrala Peje Prishtine