Dhurata dhe Kartolina për Ahengje dhe Ditëlindje
610

Përmbajtja

AR - Decor në Prishtinë ju ofron punime të mrekullushme nga letra dhe produktet e tjera të punuara tërësisht nga dora. Disa nga produktet tona janë. Kuti për çokollata për ahengje / Kuti për unaz / Kuti për çokollata me kurdel dhe pllakeza / Çokollata për ahengje e dekoruar me tyl dhe lule. Shporta dhe kuti dhurata për fëmijë / Shporta dhe kuti dhurat pĕr fëmijë me shkopinje druri / Kuti për dhurata për fëmij / Shporta për ditlindje. Shtojani bukurine seciles ndejë/ahengje tuajë me produktet tona. Për të parë më shumë nga punimet tona na gjeni në Facebook me emrin AR Décor. Info 044 489 978 ose 045 630 132