Kurse online / ANGLISHT
528

Përmbajtja

Ofroj kurs te anglishtes online. Kursi zgjat 1 ore dhe mund te zgjedhni te mbani dy here apo tre her ne jave.
Oret mbahen permes skype online ku behen biseda ne anglisht dhe ushtrime.
Kontaktoni ne viber nese jeni te interesuar. Nuk ka rendesi mga cili qytet jeni pasiqe kursi mbahet permes skype keshtuqe lajmerohuni nese deshironi te mesoni si te flisni anglisht.