Inxhizim me drone DJI
521

Përmbajtja

Ofrojmë shërbimin e inxhizimeve dhe fotografimeve me dronë profesionale DJI.
Canon, Nikon, Sony kamera dji phantom spark, dasma, ahengje, syneti, tavolina, karriga.