Bej pastrimin e objekteve-ndertesave
466

Përmbajtja

Bej pastrimin e objekteve-ndertesave:

* Shtepi
* Banesa
* Lokale
* Bodrume
* Depo
* Pastrimin e materialit te fort pas perfundimit te ndertimit dhe gjat ndertimit+bartjen e materijalit.