Tenda, Karriga, Tavolina

GardenTenda

Jap me qira tenda, karriga, tavolina shume cilesore per te gjitha sherbimet e kerkuar nga qytetaret e Kosoves. Montomi dhe transporti ne ter teritrin e Kosoves. Info 045 376 614 ose 049 313 959

Gjelletore Ura e Gurit

Dërguesi i shpalljës

Gjelletore Ura e Gurit / punojm vetem me porosi per gjitha rastet e juaja familijare per sherbim kualit dhe pasterti porosit dhe bindu vet numri kontaktus per porosit tuaja. Transport ne ter teritorin e Kosoves.

Autobartje 24h

Dërguesi i shpalljës

Autobartje 24h ne ter teritorin e Kosoves dhe jashte Kosoves me çmime te volitshme.

Moler "dizi" / 0.25€ - m2

Dërguesi i shpalljës

Moler profesjonist ju ofrojm shirbime kualitative me gjitha llojet e ngjyrav si dhe izolimin e mobileve punojm banesa shtepi lokale punojm paqt lir dhe mir 0.25€ / m2 po ashtu punojm fasad klet dhe renovime.

KURS PËR PIANO

Dërguesi i shpalljës

Te gjithe ju te interesuar, nese deshironi qe ju apo femija juaj te mesoj te luaj ne piano ofroj kurs privat ne qender te Prishtines tek Muzeu i Kosoves

Përkthyese e çertifikauar

Dërguesi i shpalljës

PËRKTHYESE E ÇERTIFIKAUAR NGA GJUHA SHQIPE NË ATË SERBE, KROATE DHE BOSHNJAKE DHE ANASJELLTAS. BËJË PËRKTHIMIN E TË GJITHA SHKRESAVE, DOKUMENTAVE TË NDRYSHËM, LIGJEVE, AKTVE, BROSHURAVE, RAPORTËVE MJEKËSORE ETJ., DHE ATË NGA GJUHA SHQIPE NË...

Ofrojm trajnime te rrobaqepsis

Dërguesi i shpalljës

Shoqata Bardha ofron trajnime per rrobaqepsi. Trajnimi perfshine perdorimin e makinave qepse industrial, prerjen e materjalit, marrjen e masave trupore. Trajnimi zgjat 6 muaj. Pas perfundimit te kursit kandidatet do te mund te fillojn bizneset...

Shesim dhe montojm kamera te siguris

Dërguesi i shpalljës

Kompania Flocam ofron shitjen dhe montimin e kamerav te siguris dhe alarmeve private. Te interesuarit mund edhe te na vizitojn ne shoow roomin qe gjindet ne Kodren e Trimav 200 metra me lart se shkolla...

Punojm pune ndertimore

Zekir

Punojm me pllaka te qeramikes, instalimin e ujit, instalimin e ngrohjes qendrore, shkall mermeri granit me sanitari.dhe instalimin e rrymes.pranojmë kompenzime