AF Kristal ofron shërbime pastrimi

Dërguesi i shpalljës

Kompania AF Kristal ofronë shërbime për pastrimin e banesave, shtëpive, zyreve, lokaleve, tepihave dhe pastrimin e koridoreve(shkallëve) të banesave. Pastrimi i koridoreve(shkallëve) të banesave: 4x në javë 3 €uro për familje 8x në javë 4.5...

Bejm renovimin dhe instalim

Dërguesi i shpalljës

Punojm keto pune si: kanuf, glet, fasad te brendeshem dhe te jashtme, moler, instalimin e ujit, sanitaris komplet etj, punojm me ekip prefesionale.

Parket dhe Laminat, mjeshter te specializuar

Dërguesi i shpalljës

Mjeshter me ekip te specializuar për ,montimin e Parketit , Gdhendjen e parketit ,montimin e Laminatit , Restaurimin dhe riparimin e të gjitha llojeve të Parketit Ngjyrosjen e Parketit me ngjyra speciale. Pervoj dhe Tradite...

"ardi-group"

Dërguesi i shpalljës

"ardi-group" kryen keto pune si : ngjyrosje, gled, laminad, renovime te banesave, shtepive, objekteve. Adresa: Prishtine

Kurse të gjuhës angleze & Përkthime Zyrtare

Dërguesi i shpalljës

Qendra për mësimin e gjujës angleze ,ELTC ENGY në Mitrovicë ofron kurse të rregullta dhe intenzive për të gjitha profilet dhe moshat. Mësimdhënës të mirënjohur në vend dhe cilësi e garantuar. Përkthime zyrtare dhe jozyrtare...