Ofroj zerim
825

Përmbajtja

Studio & Riadi & D j Gazi Ofrojm Muzike me D J ne Dasma Fejesa Syneti Ditelindje Ahengje Familjare dhe për Gezime tjera Familjare Me Teknike Profesionale dhe me Moderator Professional.