Shes furra te prodhura nga dheu
159

Përmbajtja

Shes furra te prodhura nga dheu me porsi. Furra për pica e punuar nga materiali i dheut dhe tullat e shamotit ne i kemi 3 modele te ndryshme. Furra është e destinuar për ambiente të brendshme dhe të jashtme, si kopshtet, terasa, kuzhinë, etj. Dimensionet e furrës, tavolinë dhe derës gjenden në fotot, Furra nga dheu bëhet me porosi.