Mbajme kurse te Matematikes
573

Përmbajtja

Kemi filluar me grupet e reja te kurseve. Grupet jane maximum 5-6 studente/nxenes mirepo mbajme dhe kurse private.

Çmimi per kurse private per nxenes(student) eshte 45€ (50€) /muaji.
Kurse çmimi per grup eshte 15€/ muaji.
Keto jane çmime promovuese andaj te gjithe nxenesit qe duan te pergaditen per provime pranuese,
apo studentet qe duan te pergaditen per provime te caktuara nga fakultetet e ndryshme,per informata tjera te lajmrohen.
Adresen: matematikemeso@gmail.com