Ofroj pune

Sahiti

Pershkrimi i punes Promoter/e Detyrat Te respektoj orarin e punes Te keni sjellje te mire ne raport me qytetaret Te respektoni kodin e veshjes. Kualifikimet Te kete njohuri te punes. Te kete te kryer shkollen...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"N.N.P ARIGONA" ofron pune per punetor fizik dhe mjeshter, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Drenas

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune ne butik, markt, frizere ose ndihmse kuzhinjere kam pervoj pune 2 vjeçre.

Kerkoj pun si Moderatore apo Gazetare

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune jam 21 vjeçe kam mbaruar fakulltetin e komunikimit masiv gazetari. Kerkoj pun si moderatore lajmesh apo edhe si gazetare kame pervoj pune si moderatore lajmesh ne televizjon gati 1 vite, radio si udheheqse...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen e e femive mosha 2 dhe 7 vjeq, kandidatja duhet te ket pervoj pune, mosha e preferuar 28-42 vjeç, orari i punes me marrveshjes. Paga 175€ - 200€....

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si depoist kam provoj pune posedoj patent shofer te kategoris B mund te punoj edhe si shofer.

Ofroj pune per 3 persona

Dërguesi i shpalljës

"Averex shpk" ofron pune per 3 persona per mobileri, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. KONTAKTI NGA ORA 08:00h - 18:00h Adresa: Rr. Nena Tereze pn ne Fushe Kosove

Ofroj pune per nje kujdestare / Peje

Rozeta Hajdari

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen ndaj prinderve ne moshe, te cilet jetojne ne lagjen Dardania-I ne Peje. Orari i punes eshte i rregullt dhe me afat te gjate punesimi. 044219957 ose 049184286