Ofroj pune

Berar Gicolli

"JONI-Hamburger" ofron pune per nje skarist me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestsre per femi dhe mirbajtejn e shtepis mosha e preferuar 25-40 vjeç mundesisht te jet nga Prishtina, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Kalabri ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Jam ne perfundim te Fakultetit te Arkitektures dhe kerkoj pune si praktikante ne profesionin e arkitektures. Munde te punoje çdo gje qe ka te beje rreth profesionit time.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kuzhinjer ose ndihems kuzhinjeri di te pergadis pasta ,pizza, sallata, mishra. Pagesa dhe orari sipas marrveshjes. braholli@hotmail.com

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per pastrimin e shtepive ose banesave 1 ose 2 her ne jave ne Prishtine. 045241570.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkojm pune jemi dy femna qe kerkojm pune, si puntore ne market, butik dhe ndihmese te mirmbajteve te banesave ose shtepive.

Ofroj pune / Prizren

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mbikqyrse te shtepis dhe perkujdesjen e nje te moshuare 70 vjeçare, orari i punes nga ora 09:00h - 15:00h, pagesa 150€. Adresa:Rr. 2 Korriku nr.89 ne Prizren.

Ofroj pune per dy punetor

Dërguesi i shpalljës

Urban Advertising është kompani e specializuar për shërbime të marketingut dhe IT-se, shpallë. Konkurs për 2 vend të lira pune. Qytetet: Prishtinë. Pozita:v Agjentë të Marketingut Përshkrimi • Kontaktimi/Kontraktimi I klientëve për kompanin tonë •...