Ofroj pune
137

Përmbajtja

King Massage ofron pune per punetore Fizioterapeute me ose pa pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Ahmet Krasniqi nr1 lagjja Arberi ne Prishtine.