Ofroj pune
145

Përmbajtja

Dinatech ofron pune per nje punetor / developer, kandidati duhet te ket njohuri/pervoj pune ne Required, Mysql, PHP, Drupalexperience, API, Kowledgde, Javascript/jQuery, AJAX, JSON Knowledge, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Bulevardi Deshmoret e Kombit lagjja Ulpian ne Prishtine.