Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Dyqani Market ofron pune per dy punetore per pune ne market, dy dite te lira ne javte, pagesa 350€, per informata shtes duhet te jeni prezent ne market, Adresa ne Stacionin e Autobusit ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania “New Opportunity” ofron mundësi të re punësimi me pagë bazë dhe shumë bonuse. Jepi vetës mundësi me e marr një rrogë të mirë. Stafi jonë ka nivel të lartë të punës cilësore dhe produktive...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Villa Shpati ofron pune per nje puntor/e pastrues/e, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Magjistralja Prishtine-Mitovice km 4 ne Prishtine.

Ofroj pune per 5 punetor fizik

Dërguesi i shpalljes

Kompania Metal-Mix Shpk Shpall konkurs për 5 vende pune: Pozitat e lartëcekura janë të hapura për puntorë fizikë. PAGESA: Konkuruese, kushtet e punes jane te mira, Të gjithë të interesuarit per me shum informacione rreth...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restorant te Pishat ofron pune per nje ndihmes kamarier, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit te kontaktojne ne numer telfoni per me shume informat rreth punes, Adresa Lagjja e Spitalit afer Q.K.U.K-s ne Prishtine

Ofroj pune per 25 persona

Dërguesi i shpalljes

AMC Marketing shpall konkurs për 25 vende të lira pune Kerkohen: - 20 Promotere - 5 Supervisor Promoteret dhe Supervisoret do të punojnë 4 ditë në javte nga 4 orë ne dite, Paga mbi mesataren...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

M Group Management ofron pune per nje puntore per mirmbajtje/pastrim, kandidatet e interesura duhet te posedojn leje qarkullimi/patent shofer, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga e Pejes, Sllatine e Madhe afer Airoportit Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Salloni ondulimi MayStudio ofron pune puntore/femra per grim, puntore per thonje dhe punetore per floke, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshejs, per me shume inforamta shtes na kontaktoni, Adresa afer...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Dyqani i qantave Godo Colection ofron pune per nje puntore/femer ne depon e prodhimit te qantave, per mirmbajtjen e qnatave klasifikimin e tyre, mosha e preferuar mbi 22 vjeç, orari dhe pagesa me marrveshj. Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Motel/Villat Ukaj ofron pune per nje punetor/e mirmbajtese/pastrim te villave, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Tranzit per Deqan ne Peje.