Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune 2 her ne javte per mirmabjetne e shtepive ose banesave kame pervoj pune 5 vjeçare. 045294366

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si shitse ne furre buke, market, ndihmse kuzhinere, kozmetik, agjente tregtare posedoj patent shofer katrgoria B.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per perkujdesjen e baneses/shtepis ose si kujdestre e femive.

Intervistues ne Gjuhen Italiane

Dërguesi i shpalljës

"Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e në gjuhën Italiane në Prishtine dhe Peje. Ofrojmë: - Ambient miqësorë dhe modern të punës - Orarë fleksibil mundësi pune part dhe full time prej...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si edukatore jam ne fakultetin e edukimit viti i 4 jam apsolvente po ashtu jam ne infermerie te pergjidhshme kam pervoj pune 2 vjeqare po ashut me grup mosha tendryshme jam e interesuar...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pun jam mjeshter i dyerve dhe dritareve roletave te brendshme dhe te jashtme nga plastika dhe alumini fasada te varura strukturale dhe gjysem strukturale .jam nga Prishtina punoj me orar te plot. /miri_no@hotmail.com

Ofroj pune per 2 persona

Dërguesi i shpalljës

Elektro Instalues "Kelmendi" Shpall konkurs pune per 2 vende te lira pune. * Njohes i mire i instalimit elektrik. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Arbane ne Prizren