Ofroj pune per dy punetore

Dërguesi i shpalljës

Grill "Sarajeva" ofron pune per dy punetore, kandidatet te cilet aplikojn duhet te kene pervoje pune, mosha e preferuar nga 18-30 vjeç. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Kontakti ju lutem nga ora 13:00h - 16:00h...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si mirmbajtese e shtepis ose baneses nje her ne javt ne Prishtine.

Ofroj pune / Agjente tregtare (F)

Dërguesi i shpalljës

Kompania "Express Distribution" ofron pune per nje puntore (f) agjente tregtare ne teren. Kushte e punes jane: * Te kete te perfunduar fakultetin Ekonomik-Marketing. * Te posedojn patent shoferin kategoria B dhe te dine mire...

Ofroj pune per shofer/ Peje

zenel

Kompania "GAP" shpall konkurs pune per Vozites (shofer) per rajonin e Pejes. - Kandidatët e interesuar duhet ti plotësojnë këto kritere: * Të posedojë patentë shofer (minimum 5 vite) * Të jetë i' kujdesshëm në...

Kerko pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune urgjentisht sigurim i ndonji objekti, puna mundesisht te jete ne Prishtine dhe paga mesatare 250€ - 300€, kam 16 vjet pervoj pune ne sigurim e njof gjuhen Angleze, Gjermane, Kroate, poashtu edhe monitorimin...

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj punë si menagjere e ndonje restaurant ne Prishtinë ose Fush Kosovë , kam pervoj pune 1 vit e gjys

City Massage ofron pune per masazhere femra

Dërgues i shpalljes

Qendra Relaksuese City Massage ofron punë për masazhere femra të cilat kanë përvoj pune dhe gjithashtu pranojmë edhe një apo dy praktikante. Për më shumë na vizitoni në qendrën tonë apo në nr të te;:...

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljës

Kërkoj pune si sigurim privat, kam pervoj pune 6 vjeçare dhe jam serjoz në pune.

Ofroj pune per dy persona

Dërguesi i shpalljës

Gjelltore "amra" ofron pune per nje kamarier dhe shankiste (f), orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Veternik ne Prishtine