Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkojm pune jemi dy femna qe kerkojm pune, si puntore ne market, butik dhe ndihmese te mirmbajteve te banesave ose shtepive.

Ofroj pune / Prizren

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mbikqyrse te shtepis dhe perkujdesjen e nje te moshuare 70 vjeçare, orari i punes nga ora 09:00h - 15:00h, pagesa 150€. Adresa:Rr. 2 Korriku nr.89 ne Prizren.

Ofroj pune per dy punetor

Dërguesi i shpalljës

Urban Advertising është kompani e specializuar për shërbime të marketingut dhe IT-se, shpallë. Konkurs për 2 vend të lira pune. Qytetet: Prishtinë. Pozita:v Agjentë të Marketingut Përshkrimi • Kontaktimi/Kontraktimi I klientëve për kompanin tonë •...

Ofroj pune per dy punetore

Dërguesi i shpalljës

Grill "Sarajeva" ofron pune per dy punetore, kandidatet te cilet aplikojn duhet te kene pervoje pune, mosha e preferuar nga 18-30 vjeç. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Kontakti ju lutem nga ora 13:00h - 16:00h...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si mirmbajtese e shtepis ose baneses nje her ne javt ne Prishtine.

Ofroj pune / Agjente tregtare (F)

Dërguesi i shpalljës

Kompania "Express Distribution" ofron pune per nje puntore (f) agjente tregtare ne teren. Kushte e punes jane: * Te kete te perfunduar fakultetin Ekonomik-Marketing. * Te posedojn patent shoferin kategoria B dhe te dine mire...

Ofroj pune per shofer/ Peje

zenel

Kompania "GAP" shpall konkurs pune per Vozites (shofer) per rajonin e Pejes. - Kandidatët e interesuar duhet ti plotësojnë këto kritere: * Të posedojë patentë shofer (minimum 5 vite) * Të jetë i' kujdesshëm në...

Kerko pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune urgjentisht sigurim i ndonji objekti, puna mundesisht te jete ne Prishtine dhe paga mesatare 250€ - 300€, kam 16 vjet pervoj pune ne sigurim e njof gjuhen Angleze, Gjermane, Kroate, poashtu edhe monitorimin...

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj punë si menagjere e ndonje restaurant ne Prishtinë ose Fush Kosovë , kam pervoj pune 1 vit e gjys