Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant N peshk ofron pune per dy enlarse, orai dhe pagesa me marrveshje. Kontakti nga ora 10h / 20h. Adresa Rruges per Gjilan lagjja Vetrenik ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Fabrika per prodhimin Uje Brezovice ofron pune per Zhvillues tregu / komercialist për programin e pijeve joalkoolike ujit. Kualifikimet e dëshiruara / Diplomë Universitare në Ekonomi minmumi shkolla e mesme / Preferohet zotërimi i gjuhës...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per mirmbajtjen/pastrimin e banesave ose shtepive ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Motel Villa Europa ofron pune per nje pastruse me orar te plote nga ora 08:00h / 16;00h, pagesa 300€. Perparsi kan kandidatet me pervoj pune mosha e preferume 30 - 50 vjeçare. Kontakti nga ora...

Ofroj punë

Dërguesi i shpalljës

Hotel Adria ofron pune per koto pozita nje Rececionist nderrimi i nates / recepcioniste nderrimi paradite / kamarier dhe ndihmes kamarier. Per te gjitha pozitat e lart permendura eshte e obligushme njohja e gjuhes Anglez,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestare/pastruse 5 herë në javëy nga e Hëna / e Premte nga ora 08h / 16h, për banesn 3 dhomshe dhe për perkujdesjen e një foshnje 4 mujshe 1 ose 2...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Soma Book Station ofron pune per kamarier/kamariere dhe barista. Kandidatet preferohet t'kene pervoje pune dhe njohuri te gjuhes Angleze. Te interesuarit kane mundesi te lajmrohen ne email somabookstation@gmail.com ose te na vizitojne nga ora 09:00h...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kujdestsre e femive, mundesisht orari te jet para dite ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant Bar Prisi ofron pune per dy shankiste. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr Dardania ne Fushe Kosove.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mirmbajtese te shtepis /f. Kontakti nga ora 15/00h – 22/00h. Orari dhe pagesa me marrveshje, pranohen vetem telefonata. Adresa afer Ministrise se Shendetsis ne Prishtine