Ofroj pune / rrobaqepse

Dërguesi i shpalljës

KB Fashion ofron pune per nje rrobaqepse prefesioniste, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Gazmend Zajmi nr.61 lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per shtrumjen e laminatit, nderrimin montimin e elmenteve elektrike shtepiake, sanitari te banjos, montimin e kuzhinave, montimin e gypave, instalim elektrik

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania e materialit ndertimor "grandbau" ofron pune per nje shofer me kategori C, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Graçanic - Prishtine.

Ofroj pune / ndihms mekaniku

Dërguesi i shpalljës

Kompania "KO-Turist" ofron pune per nje ndihms mekaniku ne servisin e kamionave-automjeteve, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Magjistraljja Prishtine-Shkup kilometri i 4 lagjja Veternik ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per mirembajtjen e banesve 2 deri ne 3 here ne jave /laurona-ernai@hotmai.com / jeta-ana@hotmail.com

Ofroj pune per 3 persona

Dërguesi i shpalljës

Restorant "Ardi" ofron pune per nje kuzhinjer me prevoj pune, nje shankist dhe kamarier, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Agron Rrahmani / Fushe Kosove

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kuzhinjere ne ndonje fabrika maxsimum deri 20 punetor e njof mir kuzhinen jam 30 vjeçre, orari i punes, nga ora 08:00h deri 14:00h.