Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Alpha Capital Investments Kërko punetore te gjuhes Italiane. - Kush jemi ne: Investimet Alfa Capital janë një kompani ndërkombëtare me përvojë të madhe, tani me seli në Shqipëri. Për zgjerimin e zyrës sonë: ne jemi...

Ofroj pune / rrobaqepëse

Dërguesi i shpalljës

Dyqani i mobiljeve "Omeri" ofron pune per nje rrobaqepëse me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: afer Xhamise se Llapit ne Prishtine

Ofroj pune per frizere

Dërguesi i shpalljës

Salloni Beauty Home 'LightUp' ofron pune per nje frizere me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Xheladin Hana Lagjja Bregu i Dilleit ne Prishtine.

Ofroj pune

Arjanit

Studio e Bukurise "Perfect Hair" ofron pune per nje frizer me diplom dhe nxenes, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Ilaz Kodra ne Prishtine.

Ofroj pune

Berar Gicolli

"JONI-Hamburger" ofron pune per nje skarist me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestsre per femi dhe mirbajtejn e shtepis mosha e preferuar 25-40 vjeç mundesisht te jet nga Prishtina, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Kalabri ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Jam ne perfundim te Fakultetit te Arkitektures dhe kerkoj pune si praktikante ne profesionin e arkitektures. Munde te punoje çdo gje qe ka te beje rreth profesionit time.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kuzhinjer ose ndihems kuzhinjeri di te pergadis pasta ,pizza, sallata, mishra. Pagesa dhe orari sipas marrveshjes. braholli@hotmail.com

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per pastrimin e shtepive ose banesave 1 ose 2 her ne jave ne Prishtine. 045241570.