Shes fustanin

Dërguesi i shpalljës

Shes fustanin e punuar nga Teuta Matoshi. Fustani eshte veshur vetem njehere per mbremje te matures, ne gjendje te rregullt pa asnje defekt.

Kolegji Univerzum / Anglia Academy

Dërguesi i shpalljës

Edhe këtë vit vjen programi më i sukseshëm veror për fëmijë të moshës 5-17 vjeç -AngliaSummerSchool. Një javë mësim të Shkencës, Teknologjisë, Robotikës dhe Artit-të gjitha në gjuhën Angleze me profesor ndërkombëtar. - Apliko duke...

Shes biznesin

Dërguesi i shpalljës

Shes biznesin 'Fast Food' në qender të Prishtinës Rr.Rexhep Luci Nr.48. Çmimi sipas marrveshjes .