Shes kozmetik
467

Përmbajtja

Shes kozmetik origjinale nga firma e njohur italiane DEBORAH life si dhe shumë produkte tjera me çmime shumë të volitshme, Kualitet dhe cilësi e lartë nga e cila nuk do zhgënjeheni. Lapsa shum cilsor, Maska per fytyrë, Maska me extra volum, Sherk te pershtatshëm për shumë lloje te lëkures, lloje te ndryshme te parfumeve e shumë produkte tjera. Adresa ne Fushe Kosove.