Shes rroba nuserie

Dërguesi i shpalljës

Shes rroba nuserie si: gjamadan, kallon me kembeza dhe shirit çmimi 350€, paja nuserie te llojeve te ndryshme dhe kemisha te vnashta.

Shes fustanin

Dërguesi i shpalljës

Shes fustanin madhesi(numer) S - M, eshte i qepur ne vler 350€, çmimi per shitje eshte 299€

Shes produkte natyrale (bio)

Dërguesi i shpalljës

VipWell" eshte Kompani Zvicerane e cila ka te beje me produkte shendetsore dhe kozmetike te gjitha jane produkte natyrale. Promovon produkte 100% BIO. Produkte nga përmbledhja e bimëve, frutave, algave dhe farave më shëruese të...