Shes PIKTURË

Dërguesi i shpalljës

Shes pikturen "perendimi i diellit" ne pelhur e punuar me 'acrylic' me dimension 40x70. Qmimi sipas marrveshjes.

Shes veshje të nusëris

Dërguesi i shpalljës

Shes veshje të nusëris pak të përdorura, jelek, këmish, zhipon, dimi edhe një fustan, kam edhe fustana të tjer kush është e interesuar le të lajmrohet.

Shes invertar

Dërguesi i shpalljës

Shes karrika dhe tavolina të ndryshme në gjendje të mirë. Po ashtu për ata që janë të interesuar për shkak të renovimit jemi duke shitur shumë paisje dhe dekorime te ndryshme në gjendje të mirë

Shes maica

Dërguesi i shpalljës

Shes maica te pa perdorura me shumic, çmimi 3.50€ per nje. Adresa: Fushe Kosove

Shes syzat

Dërguesi i shpalljës

Shes syzat me dioptri +0.5, syzet jane te pa perdorurar. Çmimi 60€