Shes dy biçikleta

Dërguesi i shpalljës

Shes dy biçikleta një ngjyrë të kaltër dhe një të kuqe, biçikleta e kaltër është në gjendje të rregullt me çmim 60€ kurse biçikleta kuqe ka nevojë për riparim të frenave dhe gomës së prapme,...

Shes PIKTURË

Dërguesi i shpalljës

Shes pikturen "fundi vjeshtes" e punuar ne pelhur me ngjyra 'acrylic' me dimension 23x30. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes PIKTURË

Dërguesi i shpalljës

Shes pikturen e punuar me 'acrylic' me dimension 19x20, çmimi sipas marrveshjes

Shes PIKTURË

Dërguesi i shpalljës

Shes pikturen "liqeni" e punuar ne pelhure me ngjyra 'acrylic' me dimension 17x20 . Çmimi sipas marrveshjes

Shes PIKTURË

Dërguesi i shpalljës

Shes pikturen "perendimi i diellit" ne pelhur e punuar me 'acrylic' me dimension 40x70. Qmimi sipas marrveshjes.

Shes veshje të nusëris

Dërguesi i shpalljës

Shes veshje të nusëris pak të përdorura, jelek, këmish, zhipon, dimi edhe një fustan, kam edhe fustana të tjer kush është e interesuar le të lajmrohet.

Shes invertar

Dërguesi i shpalljës

Shes karrika dhe tavolina të ndryshme në gjendje të mirë. Po ashtu për ata që janë të interesuar për shkak të renovimit jemi duke shitur shumë paisje dhe dekorime te ndryshme në gjendje të mirë