Shes biznesin

Dërguesi i shpalljës

Shes biznesin fast food ne lagjen Ulpian ne Prishtine, çmimi sipas marrveshjes

Shes komplet paisjet per Fitness

Dërguesi i shpalljës

Shes komplet paisjet per fitnes "bodybuilding", paisjet jane te perdorura 100% orgjinale, shipka origjinale olimpike dhe heker origjinal kan garancion te perjetshem. NUK I SHES NDAMAS VETEM KOMPLET DHE NUK BEJ NDRRIM Çmimi sipas marrveshjes.

Shes komplet paisjet e skijimit

Dërguesi i shpalljës

Shes komplet paisjet e skijimit firma Salomon. Skiat jane perdorur vetem 1 here. Ky komplet perfshine, kepucat nr.44-45, shtagat, si dhe mbeshtjellesi i skive.

Shes paisje fitnesi

Dërguesi i shpalljës

Shes komplet paisjet per fitnes "bodybuilding", paisjet jane te perdorura 100% orgjinale, shipka origjinale olimpike dhe heker origjinal kan garancion te perjetshem. Çmimi 4000€ i diskutushem