Shes atlete firma "reebok"

Dërguesi i shpalljës

Shes atlete firma "reebok" te pa perdorura per porosi me kontaktoni ne viber, ju mirepres po ashtu kemi dhe faqen ne instagram ku mund ti shihni fotot e ndryshme te kepucav. / 4seasonshoesonline

Shes inventarin per sallon ondulimi

Hekuran

Shes paisjet per frizere komplet. 2 pasqyre me 2 mbajtese per tharese te flokeve(fem) me 2 karrika+1 karrike rezerve + 1 e vogel e rumbullaket, hauben, lavamanin, 3 dollapa(1 eshte me fijoka me çeles),1 raft...

Shes dy biçikleta

Dërguesi i shpalljës

Shes dy biçikleta një ngjyrë të kaltër dhe një të kuqe, biçikleta e kaltër është në gjendje të rregullt me çmim 60€ kurse biçikleta kuqe ka nevojë për riparim të frenave dhe gomës së prapme,...

Shes PIKTURË

Dërguesi i shpalljës

Shes pikturen "fundi vjeshtes" e punuar ne pelhur me ngjyra 'acrylic' me dimension 23x30. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes PIKTURË

Dërguesi i shpalljës

Shes pikturen e punuar me 'acrylic' me dimension 19x20, çmimi sipas marrveshjes

Shes PIKTURË

Dërguesi i shpalljës

Shes pikturen "liqeni" e punuar ne pelhure me ngjyra 'acrylic' me dimension 17x20 . Çmimi sipas marrveshjes

Shes PIKTURË

Dërguesi i shpalljës

Shes pikturen "perendimi i diellit" ne pelhur e punuar me 'acrylic' me dimension 40x70. Qmimi sipas marrveshjes.