Shes biznesin

Dërguesi i shpalljës

Shes biznesin fast food ne lagjen Ulpian ne Prishtine, çmimi sipas marrveshjes

Shes paisjet per sallone ondulimi

Dërguesi i shpalljës

Shes pisjet per sallon ondulimi, 3 pasqyre, 3 karriga, 4 komoda, 1mbajtse peshkirav, ndihmsen, tavolina per thonje, krevatin per depilim, ulse per pritje tklientve tavolin sherbyese. Çmimi sipas marrveshjes

Shes komplet paisjet per Fitness

Dërguesi i shpalljës

Shes komplet paisjet per fitnes "bodybuilding", paisjet jane te perdorura 100% orgjinale, shipka origjinale olimpike dhe heker origjinal kan garancion te perjetshem. NUK I SHES NDAMAS VETEM KOMPLET DHE NUK BEJ NDRRIM Çmimi sipas marrveshjes.

Shes komplet paisjet e skijimit

Dërguesi i shpalljës

Shes komplet paisjet e skijimit firma Salomon. Skiat jane perdorur vetem 1 here. Ky komplet perfshine, kepucat nr.44-45, shtagat, si dhe mbeshtjellesi i skive.

Shes oren e dores firma "polo"

Dërguesi i shpalljës

Shes oren e dores firma "polo" e ardhur nga Zvicrra shum pak e perdorur, jap garancion per ket ore se eshte ne gjendje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes.